Leenan luvalla isoveli-E kirjoittelee väliaikatietoja. Jostakin syystä minulle on helpompaa kuvata tilannetta Formula-termejä soveltaen. Usein kilpailun selostaja kaunistelee tilannetta oman suosikin hyväksi. Näin on päässyt käymään tässäkin kisassa. Nyt turvavyöt kiinni.


Rakkaan Leen@-siskon elämänmittainen ”formulakuskin” ura on nyt kääntymässä kohti kunniakasta loppuaan. Huippusuorituksia, vauhtia ja vaarallisia tilanteita on ollut mutta nyt valkotakkinen toimitsija heilutti ruutulippua viimeisen kilpailun viimeisen kierroksen alkamisen merkiksi. Erään HYKS-tallin asiantuntijan arvion mukaan tällä hyvin arvaamattomalla kilparadalla viimeisen kierroksen kesto mitataan ehkä enää joinakin päivinä tai viikkoina. Enää ei onneksi ole mikään kiire, maaliin pääsy ja palkintosija on kaikissa tapauksissa ihan varma. KERS. Syto, ja Sutent ”taikanappeja” ei enää voi käyttää, moottori on jo menettänyt tehoaan eikä niitä yksinkertaisesti kestä enää. Öljyvuoto on hälyttävä ja polttoaineen syöttökin on pääosin varajärjestelmien varassa. Uskollisen faniklubin jatkuva kannustus antaa Leenalle kuitenkin voimia jatkaa maaliin asti.


Toivomme että Ylituomari antaisi kilpailuun vielä lisäaikaa. Taikka pari ansaittua kunniakierrosta lisää. Siinä ajatuksessa on jo tehty siirtopaperit Saattohoito-talliin. Sinnekin on jono. Tosin tässä nykyisessäkin on kaikki hyvin, yhden hengen huone, hoitajat ihania ja vierailuajoissa joustetaan. Saimme jopa luvan järjestää erikoisvierailun Leenan rakkaalle Sasu-lemmikille, joka on ollut innoittajana blogin nimeämisessä.


Olosuhteisiin nähden Leena voi oikeastaan uskomattoman hyvin, on jaksanut ja halunnut ottaa vastaan suuren määrän vieraita ja jaksaa hyvin puhua vaikka välillä suuta kuivaakin. Välillä pitää sulkea silmät ja hiukan levätä. Ne kaikkein vahvimmat kipulääkkeet ovat olleet käytössä jo jonkin aikaa, käsittääkseni ei kuitenkaan ihan maksimiannostuksin, niin että hän ei ole ”lääketokkurassa”.  


Leena itse vaikuttaa levolliselta, niin kuin on mahdollista kun on luja usko tuonpuoleiseen. Leena jotenkin osaa tehdä myös vierailijan osan jotenkin helpommaksi kuin tilanne huomioiden luulisi.


Kommentoijille tiedoksi: tukenne on ollut ja edelleen on Leenalle hyvin hyvin tärkeä. Kiitos siitä! Jatkakaa samaa rataa! Kommenttejanne luetaan hänelle ja sairaalapöydän kulmalla on vähintään päivittäin täydentyvä pino tulosteita joita hän myös itse mielellään selailee. Pyydän kuitenkin tarkasti kunnioittamaan siskomme ja erityisesti hänen läheistensä yksityisyyden suojaa. Tämä on periaatteessa ihan julkinen blogi mutta kirjoittaja on anonyymi Leen@, samoin siis hänen perheensä ja me veljet. Pidetään se siis niin.