En ole hurahtanut aikaisemmin näihin blogimaailman meemeihin, mutta jo monta kertaa eri blogeissa olen pysähtynyt yhden kivan ja mielenkiintoisen meemin kohdalla. Tämä, jos mikä, voisi olla sellainen, johon itsekin voisin osallistua. Meemi on yleensä kysymysten/tehtävien sarja, joihin etsitään tietyllä logiikalla vastaukset kirjoittajan omasta näkökulmasta. Tässä meemissä on joukko kysymyksiä, joihin vastaukset on löydettävä oman kirjahyllyn kirjojen nimistä. Tehtävä oli hauska ja aikaavieväkin. Sopivaa ajanvietettä päivälle, joka olotilansa puolesta on samanlainen kuin edellisetkin. Tämä meemi vei ajatukset pois väsymyksestä ja kivusta. Tällaiset vastaukset valitsin.

Oletko mies vai nainen?
- Mies rajan takaa

Kuvaile itseäsi
- Taiteeksi tarinoitu oma elämä

Kuinka voit?
- Olen ja saan sanoa

Kuvaile nykyistä asuinpaikkaasi.
- Tuusula sotilaspitäjänä

Mihin haluaisit matkustaa?
- Suuri maailmanhistoria

Kuvaile parasta ystävääsi.
- Rakas

Mikä on lempivärisi?
- Keltainen leski

Millainen sää on nyt?
- Kimmeltää kesäinen aamu

Mikä on mielestäsi paras vuorokaudenaika?
- Joka päivä, joka hetki

Jos elämäsi olisi tv-ohjelma, mikä sen nimi olisi?
- Hyvien ihmisten juhla

Mitä elämä sinulle merkitsee?
- Saat sen mistä luovut

Millainen parisuhteesi on?
- Arjen lämpöä

Mitä pelkäät?
- Myrkyllisten eläinten maailma

Päivän mietelause.
- Yhdessä onnistumme

Minkä neuvon haluaisit antaa?
- Matkaan naiset!

Miten haluaisit kuolla?
- Enkeleitä matkallesi

Mottosi?
- Hetki kerrallansa

Että näin tänään. Joihinkin kysymyksiin oli tarjolla paljonkin vastausvaihtoehtoja, esimerkiksi tuo Kuvaile itseäsi. Siihen olisin voinut vastata: Nero, nörtti vai normaali tai ytimekkäämmin: Keisarin Hullu... Matkakohteisiin oli vaihtoehtoja vaikka mihin maailmankolkkaan, joten valitsin koko maailman. Dekkarien nimet osoittautuivat herkullisiksi vaihtoehdoiksi moneen kysymykseen, mutta en minä nyt mitään Kuolemaa Niilillä oikeasti toivo.

Kirjahyllyä tuli siis järjesteltyä ja tutkailtua tänään. Piristi. Samoin yhden maailmanmatkaajan pysähtyminen meillä syömässä tempuraa. Sain ihanan lämmittävän kashmir-shaalin tuliaisiksi ja sain toivottaa hyvää matkaa Tunisiaan.

Tähän voi kommentteihin mainiosti liittää omasta kirjahyllystä löytyvät vastaukset ellei omaa blogia ole. Minä kopion tuon kysymyssarjan vastauksineen omaksi tiedostokseen ja ryhdyin etsimään vastauksia sitten ajan kanssa. Aluksi vaikea, sitten lähtee suorastaan lentoon, ainakin tällaisessa talossa, jossa on paljon kirjoja. Tarjoan siis puuhaa siksi aikaa kun odottelette lääkärikuulumisiani. Syyslomavieraitakin meille on tulossa, joten blogikirjoitus voi viipyä.